Screenline: zonwering tussen het glas

De algemene benaming voor zonwering tussen het isolatieglas is Screenline. Screenline is een systeem waarbij er een jaloezie, plissé of rolgordijn tussen het hoogrendementsglas wordt gemonteerd. Op deze manier wordt niet alleen de zon buiten gehouden, maar geniet men ook van maximale privacy zonder ook maar enige vorm van onderhoud.

De voordelen van Screenline zonwering tussen het glas

Licht- en warmteregulering

Met  de Screenline bepaal je zelf hoeveel licht en warmte je binnen laat. De jaloezieën kunnen volledig open of dicht en zijn kantelbaar. Zo ga je van volledig licht tot een goed verduisterde ruimte in een handomdraai. Ook het rolgordijn en de plissé kan je volledig naar eigen wens openen of sluiten. De plissé kan zelfs volledig ‘black out’ voorzien worden waardoor een slaapkamer volledig verduisterd kan worden zonder dat er een rolluik aan te pas komt.

Onderhoudsvrij

Dankzij de volledige integratie tussen de glasbladen zorgt het Screenline systeem voor een zonwering met lange levensduur dat nooit onderhevig is aan vuil of stof. Zo is de Screenline onderhoudsvrij en kan nooit beschadigd geraken.

Gemakkelijke bediening

Net zoals de standaard raamdecoratie kan ook de Screenline op verschillende manieren bediend worden. Dit kan van éénvoudige koordbediening tot volledig geautomatiseerde bediening op afstand. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Voor elke ruimte

De Screenline zonwering is ruim toepasbaar en heeft alle kwaliteiten om in elke omgeving zijn nut bewijzen. Privacy in de badkamer, verduistering in de slaapkamer, zonwering in de woonkamer en spatvrije raamdecoratie in de keuken. Dankzij het standaard kleurenpalet kan je de Screenline laten versmelten met uw interieur. Ook op de werkvloer is Screenline overal inzetbaar.

Wat is de kostprijs van zonwering tussen glas?

De Screenline is meer dan zonwering alleen. Dankzij de Screenline kan je je rolluiken, screens en gordijnen vaarwel zeggen. Bijgevolg is de Screenline de alles-in-één oplossing. Omwille van de vele mogelijkheden en toepassingen is het onmogelijk om een prijs per vierkante meter op te maken. Elke afmeting, type screen, soort bediening heeft invloed op de prijs. Een prijsestimatie is dus steeds op basis van toepassing en afmetingen.

Allglas Walschaerts

Gestellei 34
2820 Bonheiden

Tel: 015 20 46 03
Fax: 015 20 03 02

info@allglas.be

Openingsuren

maandag tem. donderdag
8u – 12u en 13u – 17u30
vrijdag
8u – 12u en 13u – 16u (afhalingen tot 17u)
zater- zon- en feestdagen
gesloten