Isolatieglas

Isoleren? Hoogrendementsglas installeren!

Superisolerend of hoogrendementsglas houdt de warmte tot 3 maal beter in de woning dan het klassieke dubbel glas, zelfs tot 5 maal beter dan enkel glas. Dat is erg nuttig, want de meeste warmte glipt langs de ramen naar buiten.

Het hedendaags hoogrendementsglas bestaat uit 2 (dubbel glas) of 3 (drievoudig glas) glasbladen. Dankzij een superisolerende coating op het glas en een thermische gasmix tussen het glas bespaar je energie. Het houdt de kou buiten en de warmte binnen.

Door een hoge lichttransmissie valt er nog steeds voldoende daglicht binnen. Redenen genoeg dus om voor isolatieglas te kiezen.

De superisolerende coating van hoogrendementsglas bestaat in verschillende varianten. De norm schrijft momenteel isolatieglas voor met een K-waarde (Ug) van 1.1 of beter. Afhankelijk van de toepassing kan je bovendien nog kiezen voor 4-seizoensglas, zonwerend glas, spiegelend glas, decoratief glas, gekleurd glas, etc…

AllGlas Walschaerts is expert in:

  • Hoogrendementsglas plaatsen
    All-Glas Walschaerts plaatst hoogrendementsglas voor zowel bedrijven, particulieren als buitenschrijnwerkers. Van kleine glasvolumes tot grote jumboruiten in nieuwbouw, renovatieprojecten, bestaande woningen tot grote bouwprojecten.
  • Isolatieglas herstellen
    Glasbreuk na inbraak, door vandalisme, thermische breuk of glasbreuk is vervelend. Het is vaak moeilijk om snel een beschikbare glazenmaker te vinden. In geval van inbraak, vandalisme of glasbreuk kan je op ons rekenen. Wij maken je woning of handelszaak binnen de kortst mogelijke tijd weer wind- en waterdicht.   
  • Enkel of dubbel glas vervangen door hoogrendementsglas
    De eisen bij nieuwbouw en verbouwing worden steeds strenger. Maar ook voor je bestaande woning is isoleren interessant. Je kan de ramen vervangen, maar ook alleen het enkel of dubbel glas. Tegen 2020 moeten de ramen van alle woningen (ook huurwoningen) minstens dubbel glas hebben. Eigenaars die meteen hoogrendementsglas plaatsen kunnen onder bepaalde voorwaarden zelfs een premie krijgen. Een besparing op de energierekening en levenslang comfort zijn gegarandeerd. 

Een project waar Allglas jou bij kan ondersteunen?

Allglas Walschaerts

Gestellei 34
2820 Bonheiden

Tel: 015 20 46 03
Fax: 015 20 03 02

info@allglas.be

Openingsuren

maandag tem. donderdag
8u – 12u en 13u – 17u30
vrijdag
8u – 12u en 13u – 16u (afhalingen tot 17u)
zater- zon- en feestdagen
gesloten