Gespecialiseerd glaskraanwerk
& kraanverhuur met chauffeur

Dé specialist in (glas)kraanwerk maakt ‘ontoegankelijke’ plaatsen toegankelijk.

All-Glas Walschaerts hoort al meer dan 10 jaar bij dé top wat betreft glaskraanwerk. We plaatsen zware volumes, bereiken moeilijke locaties en overbruggen grote afstanden. Hiervoor beschikken we over een professioneel en uitgebreid kraanwagenpark met verschillende hijstoestellen en glaszuigers. Ook werken op hoogte zijn mogelijk en behoren tot het dagelijkse takenpakket van ons ervaren team.

Ons machinepark voldoet aan de strengste technische vereisten en de keuringen van onze machines worden stipt opgevolgd.

Gespecialiseerd kraanwerk kunnen wij zowel voor particulieren, voor bedrijven als in onderaanneming uitvoeren. De noden van de klant staan bij All-Glas Walschaerts steeds centraal. Onze ervaren kraanspecialisten verzorgen uw verticaal transport met de hoogste precisie en hanteren een uiterst veilige aanpak.

Meer info over ons kraanwerk?

Je kan steeds vrijblijvend informatie over ons glaskraanwerk bekomen door ons te bellen of te mailen. Een duidelijke omschrijving van de situatie en of foto’s van de locatie zijn steeds handig om een juiste inschatting te kunnen maken.

Bij ingewikkelde glasplaatsing kunnen wij vooraf een werfbezoek vastleggen en de situatie ter plaatse bekijken.

Ontdek de gespecialiseerde hijskranen van All-Glas

Autolaadkraan HIAB XS 622 E-7 HiPro + Jib 150X-4

Deze kraan heeft een groot bereik en kan toch uiterst nauwkeurig glas plaatsen. Met zijn robuust armsysteem en soepele besturing staat de autolaadkraan HIAB XS 622 HiPro garant voor een grote reikwijdte, gecombineerd met uiterste precisie. Voorzien van 7 hydraulische uitschuifdelen kan deze XS 622 een afstand van 18 meter overbruggen. Door de XS 622 te combineren met de Jib 150X worden ook ontoegankelijke plaatsen toegankelijk. De totale horizontale reikwijdte wordt daarmee 26 meter. De Jib 150X kan ook in een hoek van 25° omhoog worden gezet.

Autolaadkraan ATLAS 190.2 E A5 + Jib Z3

Dankzij zijn vooruitstevende en efficiënte technologie zorgt de ATLAS 190.2 E autolaadkraan voor meer flexibiliteit en productiviteit bij het plaatsen van glas. Deze E-serie is goed uitgerust waardoor efficiëntie en focus op het werk zijn sterkste troeven zijn. De uiterst nauwkeurige afstandsbediening zorgt voor een ongeziene precisie. De ATLAS 190.2 E, die voorzien is van 5 hydraulische uitschuifdelen kan een afstand van 15 meter overbruggen. Combineren we de ATLAS 190.2 E met de Jib Z3, dan behaalt deze kraan een totale horizontale reikwijdte van 22 meter.

Minikraan VAN BOUWEL Asterix 6510/3S2

De Asterix minikraan of ‘spider kraan’ is eerder klein in omvang maar heeft een groot hefvermogen. Deze minikraan op rupsbanden is speciaal ontworpen om zich door smalle doorgangen of over een moeilijk berijdbare ondergrond te verplaatsen. Zijn veelzijdigheid maakt deze minikraan uitermate geschikt voor het plaatsen van glas op moeilijk bereikbare plaatsen. De maximale hydraulische reikwijdte is horizontaal 11.7 meter en verticaal 13.3 meter. Met het mechanisch verlengstuk wordt dit horizontaal 12.7 meter en verticaal 14.3 meter.

Glaslift WIENOLD GML800+ /15

De WIENOLD GML800+ /15 is een uiterst compacte en lichtgewicht glas- en materiaallift. Deze manueel te bedienen glaslift tilt tot 850 kg tot op een hoogte van 4 meter. De soepele wielen zorgen voor een enorme wendbaarheid en een groot gebruiksgemak. De 3 wentelsnelheden brengen met de nodige precisie de glaslift tot op gewenste hoogte. Deze WIENOLD GML800+ is uiterst geschikt voor plaatsen waar een autolaadkraan of minikraan niet meer mogelijk zijn.

Allglas Walschaerts

Gestellei 34
2820 Bonheiden

Tel: 015 20 46 03
Fax: 015 20 03 02

info@allglas.be

Openingsuren

maandag tem. donderdag
8u – 12u en 13u – 17u30
vrijdag
8u – 12u en 13u – 16u (afhalingen tot 17u)
zater- zon- en feestdagen
gesloten