Op een oude site van Schenker gelegen aan Mechelen-Noord werd in 2016 de eerste steen gelegd voor de kantoorgebouwen van Nipro Medical Europe. Het betreft 2 bedrijfsgebouwen met medisch onderzoekscentrum en aanhorige kantoren, met ondergrondse parkeergarage.

De firma Alucobel uit Kampenhout, gespecialiseerd in aluminium buitenschrijnwerk voor zowel privémarkt als projectbouw, kwam bij All-Glas Walschaerts aankloppen om hun aluminium schrijnwerk te voorzien van de vereiste beglazing. De volledige gelijkvloers werd voorzien in tweezijdig gelaagd veiligheidsglas terwijl alle andere verdiepen éénzijdig gelaagd werden.
Eén helft van de gevels werd voorzien in zonwerende beglazing Stopray Vision van AGC, de andere gevels werden voorzien van 4-seizoensglas Energy van AGC in combinatie met volautomatische screens.

Met zijn meer dan 1500m² glas, terecht een project om fier op te zijn. Passeer je binnenkort Mechelen-Noord, dan zie je de Nipro gebouwen vlak naast de E19 Brussel-Antwerpen.

Bent u ook op zoek naar de juiste partner voor uw buitenschrijnwerk en beglazing? Contacteer All-Glas Walschaerts en we bekijken samen de mogelijkheden.

 • Klant

  ALUCOBEL

 • Type

  Glaskraanwerk, plaatsen van (zonwerend) hoogrendementsglas

 • Ramen & deuren

  Nieuw aluminium schrijnwerk door Alucobel bvba

 • Glasoppervlakte

  1.750 m²

 • Locatie

  Mechelen

Allglas Walschaerts

Gestellei 34
2820 Bonheiden

Tel: 015 20 46 03
Fax: 015 20 03 02

info@allglas.be

Openingsuren

maandag tem. donderdag
8u – 12u en 13u – 17u30
vrijdag
8u – 12u en 13u – 16u (afhalingen tot 17u)
zater- zon- en feestdagen
gesloten