Veiligheidsglas

Veiligheidsglas in al zijn aspecten

Voorkom ongevallen door glasbreuk

Bij het spelen gebeuren er al wel eens ongelukken. Een bal door het raam, een kind dat tegen of door een glazen deur loopt… Veiligheidsglas of safety glass valt uiteen in onscherpe stukken waardoor het risico op ernstige letsels wordt weggenomen. Dat is handig bij bijvoorbeeld een douchewand of douchedeur, een ballustrade, trapleuning, terrasscherm… Alles op maat geleverd.

Geef inbrekers geen kans

Veiligheidsglas vermindert niet alleen de kans op verwondingen bij glasbreuk, het heeft ook een inbraakwerende functie. Zo beveiligt het particuliere woningen, winkels, kantoren… tegen inbraak en diefstal van goederen. In zijn sterkste vorm kan veiligheidsglas ook kogelwerend zijn en zelfs beschermen tegen explosies.

Allglas Walschaerts, expert in veiligheidsglas

Veiligheidsglas kan bij Allglas kan zowel gelaagd, gehard als gedraad zijn en verschillende diktes hebben. Welk glas je kiest, is afhankelijk van de vereisten van de locatie. Veiligheidsglas en inbraakwerend glas wordt zowel in bestaande ramen als in nieuw ramen geplaatst, zowel met een heldere als matte folie.

We adviseren je graag bij de keuze van veiligheidsglas.

veiligheidsglas

Een project waar Allglas jou bij kan ondersteunen?

Allglas Walschaerts

Gestellei 34
2820 Bonheiden

Tel: 015 20 46 03
Fax: 015 20 03 02

info@allglas.be

Openingsuren

maandag tem. donderdag
8u – 12u en 13u – 17u30
vrijdag
8u – 12u en 13u – 16u (afhalingen tot 17u)
zater- zon- en feestdagen
gesloten