Hof van Beieren is een project van en voor Zemstenaars. De oude maar indrukwekkende schuur van het Hof van Beieren (vroegere boerderij van Leon van de Prost) werd omgebouwd tot een ‘beleefboerderij’ inclusief moestuin en blotevoetenpad. Het is een ontmoetingsplaats voor jong en oud(er); je kunt er heerlijk lunchen of dineren in de bistro Schom 8, genieten van een pannenkoek na een fiets- of wandeltochtje, lokaal en duurzaam winkelen via wekelijkse Buurderijen, vergaderingen of events organiseren in één van de drie zalen. Het hele project wordt mee gerund door mensen met een beperking.

In opdracht van FC Schrijnwerker uit Zemst voorzag All-Glas Walschaerts de glazen wanden en glazen deuren op het verdiep, matte beglazing aan de toiletten alsook het steel look doorgeefluik in de bistro. Voor een karaktervol pand als dit, werd uiteraard alles voorzien in steel look. Door de aard en de leeftijd van het pand geen evidente klus, maar onze vakmensen zorgden voor een perfect uitgevoerd project. Een project waar wijzelf, maar ook alle mensen die betrokken waren bij dit prachtig project, terecht trots mogen op zijn. Een uniek project en een zeer geslaagde renovatie onder de professionele begeleiding van Architect Raf Van Hulle.

Ook op zoek naar een glaswand, een glazen deur, een steel look deur of ander interieurglas? Dan ben je bij All-Glas Walschaerts aan het juiste adres. Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.

 • Klant

  FC Schrijnwerk, Zemst

 • Type

  Interieurglas - glazen deuren - steel look glaswanden - gezuurd glas - steel look doorgeefluik

 • Locatie

  Zemst

 • Architect

  Raf Van Hulle

Allglas Walschaerts

Gestellei 34
2820 Bonheiden

Tel: 015 20 46 03
Fax: 015 20 03 02

info@allglas.be

Openingsuren

maandag tem. donderdag
8u – 12u en 13u – 17u30
vrijdag
8u – 12u en 13u – 16u (afhalingen tot 17u)
zater- zon- en feestdagen
gesloten