Bij de totaalrenovatie van deze prachtige woning te Keerbergen werd gekozen voor strak en modern en heel veel lichtinval. Alle binnendeuren alsook de trapleuning werden voorzien in glas.

In de inkomhal werd de witte betonnen trap voorzien van een glazen balustrade in 2 delen. Elk deel van de glazen trapleuning is bevestigd met punthouders op de slede van de trap. Dit zorgt voor een strakke en minimalistische uitstraling.

Tussen de inkomhal en de leefruimte plaatsten we een gezuurde steel look deur. De glazen steel look deur zorgt voor voldoende lichtinval maar de acide behandeling is dan weer ideaal om de privacy te bewaren.

Ook in de nachthal werden de steel look deuren voorzien van een acide behandeling. Geen inkijk in de verschillende ruimtes, maar wel voldoende lichtinval in de nachthal. Het gastentoilet kreeg een extra vleugje privacy door gebruik te maken van een glazen deur in Dark Grey.

Ook op zoek naar een glaswand, een glazen deur, een steel look deur of ander interieurglas? Dan ben je bij All-Glas Walschaerts aan het juiste adres. Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.

  • Klant

    Privé

  • Type

    Interieurglas - steel look glazen deuren - gezuurd glas - dark grey glas - glazen trapleuning

  • Locatie

    Keerbergen

Allglas Walschaerts

Gestellei 34
2820 Bonheiden

Tel: 015 20 46 03
Fax: 015 20 03 02

info@allglas.be

Openingsuren

maandag tem. donderdag
8u – 12u en 13u – 17u30
vrijdag
8u – 12u en 13u – 16u (afhalingen tot 17u)
zater- zon- en feestdagen
gesloten