Ons aanbod

De keuze van het juiste product is dé belangrijkste stap. Kom je er toch niet uit? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij zorgen steevast voor de juiste keuze.

Onze diensten

Glas plaatsen voor particulieren, bedrijven én professionals

Ben je van plan om te bouwen of te verbouwen? Ben je een architect op zoek naar een betrouwbare glaspartner? Heb je als buitenschrijnwerker of vakman geen tijd om zelf je glas te plaatsen? Glashandel All-Glas Walschaerts is je flexibele en betrouwbare partner voor al je glaswerken.

Of het nu gaat om hoogrendementsglas, brandwerend glas, een lichtstraat, een vitrine, glazen deuren, spiegels, glazen balustrades, figuurglas of interieurglas… bij All-Glas kan je steeds terecht voor elk aspect binnen de glassector.

Ook de grotere projecten schrikken ons niet af. Wij plaatsen glas per stuk tot wel honderden stuks of meer en steeds aan de hoogste kwaliteit tegen een correcte prijs.

Glaskraanwerken All-Glas Walschaerts

Dé specialist in glaskraanwerk. Maakt ‘ontoegankelijke’ plaatsen toegankelijk.

Glaskraanwerk is één van de specialiteiten van glashandel All-Glas Walschaerts. We plaatsen zware volumes, bereiken moeilijke locaties en overbruggen grote afstanden. Hiervoor beschikken we over een professioneel en uitgebreid kraanwagenpark met verschillende hijstoestellen en glaszuigers. Ook werken op hoogte zijn mogelijk en behoren tot het dagelijkse takenpakket van ons ervaren team.

Ons machinepark voldoet aan de strengste technische vereisten en de keuringen van onze machines worden stipt opgevolgd. Gespecialiseerd kraanwerk voor glas kunnen wij zowel voor particulieren, voor bedrijven als in onderaanneming uitvoeren. De noden van de klant staan bij All-Glas Walschaerts steeds centraal.

Glasrenovatie en vervangen van glas in bestaande ramen en velux ramen

De isolatievereisten bij nieuwbouw en verbouwing worden steeds strenger, ook voor je bestaande woning. Tegen 2020 moeten de ramen van alle woningen (dus ook huurwoningen) minstens dubbel glas hebben. Je bespaart er niet alleen energie mee, het is ook comfortabeler wonen. Wanneer de ramen nog goed zijn, volstaat het om alleen het glas te vervangen.

Eigenaars die meteen hoogrendementsglas plaatsen kunnen onder bepaalde voorwaarden een premie krijgen van de overheid.

Aarzel niet en contacteer All-Glas Walschaerts voor het vervangen van enkel of dubbel glas door hoogrendementsglas. Mag het in de zomer wat frisser zijn in huis? Vraag ons zeker ook naar onze zonwerende beglazing.

 

Herstellen of vervangen van glas na glasbreuk

In geval van inbraak, vandalisme, stormschade of andere glasbreuk wil je graag snel geholpen worden. All-Glas Walschaerts herstelt je glas zoals voorheen en dit steeds binnen de kortst mogelijke termijn. Het gebarsten glas lijmen gaat niet zomaar, een kapotte ruit dient steeds vervangen te worden. Bij uiterst dringende gevallen kan er indien nodig een voorlopig glas geplaatst worden.

Ook voor je oude antieke kast met glas in de typische gebogen vormen of de antieke binnendeur met figuurglas kan All-Glas Walschaerts je helpen. Wij hebben verschillende soorten helder floatglas en figuurglas en snijden het voor jou in de gewenste vorm. Breng de (kast)deur bij ons binnen en we herstellen het glas in jouw oude antieke kast of deur zoals voorheen. Ook een glazen tafelblad of een spiegel kunnen wij probleemloos vervangen. Elke glasherstelling gebeurt steeds met de grootste precisie en met liefde voor het vak en respect voor het materiaal.

De oude antieke binnendeuren zijn aan vervanging toe, maar de authentieke beglazing wil je liever behouden. Ook dat is geen probleem. We halen de bestaande beglazing uit het oude schrijnwerk en verplaatsen het met de nodige voorzichtigheid naar de nieuwe binnendeuren.

 

Hersteldienst

In geval van inbraak, vandalisme, stormschade of andere glasbreuk herstellen we je glas steeds binnen de kortst mogelijke termijn.

Dienst na-verkoop

Het All-Glas Walschaerts team staat altijd ter beschikking, ook na de levering en plaatsing. Zo garanderen wij u steeds de beste service.

Onze garantie

Als betrouwbare expert in glaswerken bieden we bij All-Glas Walschaerts de beste garanties en werken wij steeds met de beste Belgische producten.

Allglas Walschaerts

Gestellei 34
2820 Bonheiden

Tel: 015 20 46 03
Fax: 015 20 03 02

info@allglas.be

Openingsuren

maandag tem. donderdag
8u – 12u en 13u – 17u30
vrijdag
8u – 12u en 13u – 16u (afhalingen tot 17u)
zater- zon- en feestdagen
gesloten