Het buitenschrijnwerk vervangen door nieuw houten schrijnwerk of het bestaande buitenschrijnwerk behouden en het enkelglas vervangen door FINEO vacuüm glas van AGC? Dat is de vraag die de eigenaar van deze prachtige woning te Kapellen zich stelde. 48 deur-/raamkaders uitbreken en vervangen door nieuwe exemplaren met bijhorende afwerking zoals pleisteren, schilderen, afkitten, etc… of iets meer dan 200 glaspartijen vervangen waarbij zowel het houten schrijnwerk, het pleisterwerk als de authenticiteit van de woning kan behouden worden.

De ramen zijn nog in uitstekende staat en dankzij FINEO hoeven ze niet vervangen te worden! De minieme dikte van FINEO vacuümbeglazing zorgt ervoor dat het wegnemen van de stopverf en het bestaande enkelglas voldoende is om de ramen te verduurzamen met performant isolatieglas. De klant bespaart zich niet alleen de kost van nieuwe ramen en de arbeidsintensieve plaatsing van drievoudig isolatieglas maar ook de vuile afbraakwerken en de lange doorlooptijd vanaf uitbraak tot afwerking.

Bij een bewoonde renovatie gaan wij steeds gestructureerd te werk en zorgen onze vakmensen er voor dat alle glas dat uitgenomen wordt ’s avonds ook terug dicht staat. De woning blijft dus ten allen tijde wind- en waterdicht en de eigenaar geniet dezelfde dag nog van een uitstekende thermische en akoestische isolatie. Het resultaat van FINEO is een helder, ultradun isolatieglas dat dezelfde prestaties levert als drievoudige beglazing. Doordat het 3 tot 4 keer dunner is dan z’n drievoudige tegenganger past het elegante FINEO-glas makkelijk in bestaande ramen.

Zelf ook even de oefening maken? Contacteer All-Glas Walschaerts en we bekijken samen uw project.

 

 

 • Klant

  Privé

 • Type

  Glasrenovatie, vervangen van enkel glas door superisolerend FINEO vacuüm glas

 • Ramen & deuren

  Bestaand houten schrijnwerk

 • Glasoppervlakte

  45,71 m²

 • Locatie

  Kapellen

 • Premie

  Plaatsen van isolerend vacuümglas door een erkend aannemer komt in aanmerking voor MijnVerbouwpremie.be

Allglas Walschaerts

Gestellei 34
2820 Bonheiden

Tel: 015 20 46 03
Fax: 015 20 03 02

info@allglas.be

Openingsuren

maandag tem. donderdag
8u – 12u en 13u – 17u30
vrijdag
8u – 12u en 13u – 16u (afhalingen tot 17u)
zater- zon- en feestdagen
gesloten