Goed onderhouden houten ramen met enkel glas… het ideale recept om bij een glasrenovatie gebruik te maken van het superisolerend FINEO vacuüm glas.

Deze mooie villa te Wemmel had enkele jaren terug al een glasrenovatie ondergaan waarbij de oorspronkelijke mooie houten ramen met enkel glas vervangen werden door PVC ramen met dubbelglas. Een winst in thermische isolatie, maar naar geluidscomfort bleek dit niet echt een verbetering. Het geluid van de nabij gelegen Ring rond Brussel en de overkomende vliegtuigen was nog steeds een probleem. Daar kon FINEO dan wel weer de oplossing bieden…

All-Glas Walschaerts verwijderde alle overgebleven enkel glas en plaatste FINEO vacuüm glas. Dankzij deze glasrenovatie blijft het karakter van de woning behouden, maar met indrukwekkende energieprestaties en akoestisch comfort van het FINEO glas.

Bestaande raamkozijnen behouden en enkel het glas vervangen? Met de flinterdunne FINEO-vacuümbeglazing is dit perfect mogelijk! FINEO-glas evenaart de thermische prestaties van driedubbele beglazing, maar is drie tot vier keer dunner. Dankzij z’n unieke vacuümtechnologie combineert FINEO maximale isolatie met een bijzonder aangenaam woon- en leefcomfort.

Contacteer All-Glas Walschaerts en we bekijken samen uw project.

 

 • Klant

  Privé

 • Type

  Glasrenovatie, vervangen van enkel glas door superisolerend FINEO vacuüm glas

 • Ramen & deuren

  Bestaand houten schrijnwerk

 • Glasoppervlakte

  19,84 m²

 • Locatie

  Wemmel

 • Premie

  Plaatsen van isolerend vacuümglas door een erkend aannemer komt in aanmerking voor MijnVerbouwpremie.be

Allglas Walschaerts

Gestellei 34
2820 Bonheiden

Tel: 015 20 46 03
Fax: 015 20 03 02

info@allglas.be

Openingsuren

maandag tem. donderdag
8u – 12u en 13u – 17u30
vrijdag
8u – 12u en 13u – 16u (afhalingen tot 17u)
zater- zon- en feestdagen
gesloten