In het centrum van Sint-Niklaas staan heel wat historische panden. Eén van deze panden werd onlangs door All-Glas Walschaerts voorzien van FINEO isolatieglas. De houten ramen en deuren van dit prachtige herenhuis zijn nog perfect in orde en dus ideaal om het bestaand enkelwandig glas te vervangen door het superisolerend FINEO vacuüm glas.

Na het verwijderen van de oude stopverf en het enkel glas, werden de houten kaders terug proper gemaakt. Na het proper maken van de raamkaders werd de nieuwe FINEO-vacuümbeglazing van amper 8 mm dik en een Ug-waarde van 0.7 geplaatst. Nieuwe kruishouten werden voorzien waar nodig en alles werd aangespoten met nieuwe elastische stopverf.

Dankzij deze glasrenovatie blijft het karakter van de woning behouden, maar met indrukwekkende energieprestaties van het glas.

U wilt een historisch gebouw verduurzamen met behoud van de essentiële elementen, zoals de karakteristieke ramen in de gevels? Bestaande raamkozijnen behouden en enkel het glas vervangen? Met de flinterdunne FINEO-vacuümbeglazing is dit perfect mogelijk! Want FINEO vacuüm glas past in elk raam. Hierdoor kiest u voor indrukwekkende energieprestaties. FINEO-glas evenaart de thermische prestaties van driedubbele beglazing, maar is drie tot vier keer dunner. Dankzij z’n unieke vacuümtechnologie combineert FINEO maximale isolatie met een bijzonder aangenaam woon- en leefcomfort.

Contacteer All-Glas Walschaerts en we bekijken samen uw project.

 

 • Klant

  Privé

 • Type

  Glasrenovatie, vervangen van enkel glas door superisolerend FINEO vacuüm glas

 • Ramen & deuren

  Bestaand houten schrijnwerk

 • Glasoppervlakte

  49,78 m²

 • Locatie

  Sint-Niklaas

 • Premie

  Plaatsen van isolerend vacuümglas door een erkend aannemer komt in aanmerking voor MijnVerbouwpremie.be

Allglas Walschaerts

Gestellei 34
2820 Bonheiden

Tel: 015 20 46 03
Fax: 015 20 03 02

info@allglas.be

Openingsuren

maandag tem. donderdag
8u – 12u en 13u – 17u30
vrijdag
8u – 12u en 13u – 16u (afhalingen tot 17u)
zater- zon- en feestdagen
gesloten