Ontdek onze nieuwste machines: een revolutie in glasbewerking!

Met grote trots presenteren wij onze nieuwste aanwinsten: de Turomas LAM 304 halfautomatische snijmachine en de Lattuada AL9M slijpmachine. Deze geavanceerde machines vormen sinds eind 2023 de kern van ons vernieuwd machinepark, waarmee we ons vermogen tot het leveren van hoogwaardige glasproducten naar een hoger niveau tillen.

Turomas LAM 304

De Turomas LAM 304 staat bekend om zijn ongeëvenaarde precisie en efficiëntie bij het snijden van glas. Deze snijmachine levert consistente en nauwkeurige resultaten bij het snijden van rechte lijnen, schuine zijdes en formaten tot 2550×3210 mm. Dankzij zijn gebruiksvriendelijke bediening en betrouwbare prestaties kunnen wij glas op maat snijden met snelheid en precisie, waardoor we onze klanten kunnen voorzien van producten die voldoen aan hun specifieke eisen.

Lattuada AL 9 M

Aan de andere kant hebben we de Lattuada AL9M slijpmachine, die uitblinkt in het afwerken van glasranden met precisie en kwaliteit. Deze rodeermachine levert uitstekende resultaten bij het slijpen en polijsten van rechte lijnen en standaardafwerkingen. Met geavanceerde slijptechnologieën biedt de Lattuada AL9M consistente en hoogwaardige afwerkingen die voldoen aan de strenge normen van vakmanschap. Door zijn efficiënte werking stelt deze machine ons in staat om onze productiviteit te verhogen en tegelijkertijd te voldoen aan de behoeften van onze klanten voor hoogwaardige glasproducten.

Samen vormen de Turomas LAM 304 en de Lattuada AL9M een krachtige combinatie die ons in staat stelt om onze productieprocessen te verbeteren en onze klanten te voorzien van hoogwaardige glasproducten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en precisie.

We kijken ernaar uit om aan uw specifieke behoeften te voldoen en staan klaar om uw prijsaanvragen te ontvangen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen. Ons toegewijde team staat klaar om u te assisteren bij elke stap van het proces.

Geïnteresseerd in onze geavanceerde glasbewerkingsdiensten? We helpen u graag verder...

Allglas Walschaerts

Gestellei 34
2820 Bonheiden

Tel: 015 20 46 03
Fax: 015 20 03 02

info@allglas.be

Openingsuren

maandag tem. donderdag
8u – 12u en 13u – 17u30
vrijdag
8u – 12u en 13u – 16u (afhalingen tot 17u)
zater- zon- en feestdagen
gesloten