Met een volglas schuifwand van All-Glas Walschaerts geniet je langer van je terras, pergola, veranda, poolhouse, carport of loungeruimte. Dit volledig beglaasd schuifsysteem is perfect voor het afsluiten van uw tuinpaviljoen. Dankzij het bijna onzichtbare schuifraam beleef je buiten terwijl je binnen zit. Onze systemen bieden voldoende bescherming tegen weer en wind en zijn uitermate geschikt om in de tussenseizoenen toch ten volle van uw terras, poolhouse of loungeruimte te genieten.

Bij dit project in Mechelen werd het bestaande tuinhuis uitgebreid met een houten loungeruimte. All-Glas Walschaerts installeerde een glazen schuifwand zodat het geheel kan afgesloten worden van weer en wind, maar indien nodig ook van ongewenste bezoekers met bijhorend slotsysteem. Alle tuinmeubelen veilig en wel…

Onze glazen schuifwanden zijn leverbaar in verschillende glasmaten en met verschillende types rails. Voor elke toepassing een unieke glazen schuifwand.

Ook op zoek naar een glazen schuifwand voor uw tuinpaviljoen? Dan ben je bij All-Glas Walschaerts aan het juiste adres. Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.

  • Klant

    Particulier

  • Type

    Glazen schuifwand

  • Locatie

    Mechelen

Allglas Walschaerts

Gestellei 34
2820 Bonheiden

Tel: 015 20 46 03
Fax: 015 20 03 02

info@allglas.be

Openingsuren

maandag tem. donderdag
8u – 12u en 13u – 17u30
vrijdag
8u – 12u en 13u – 16u (afhalingen tot 17u)
zater- zon- en feestdagen
gesloten