IMMOVOS is als vastgoedkantoor ontstaan in 2004. Wat begonnen is als een extra service voor bestaande klanten uit de bank en verzekeringsactiviteiten is uitgegroeid tot een zelfstandig en volwaardig vastgoedkantoor met kantoren in Muizen en Mechelen. IMMOVOS staat bekend als een kantoor met een uitgebreide kennis op verschillende domeinen. Zo kan u bij hen terecht voor advies in verband met alle vastgoedtransacties, projectontwikkeling, beheer van eigendommen en bank en verzekeringsdossiers.

Op de bovenste verdieping van het kantoor te Mechelen bevindt zich op het bovenste verdiep een bureauruimte met vergaderzaal. Deze zeer ruime en lichtrijke verdieping gaat tot in de nok van het dak en is heel modern gerenoveerd zonder de charme van het gebouw te verliezen.

In de verdere uitbouw van het vastgoedkantoor, kwam IMMOVOS bij All-Glas Walschaerts aankloppen om deze bovenverdieping te gaan onderverdelen in twee verschillende ruimtes zonder in te boeten op zicht, licht en openheid. Het karaktervolle pand met modern interieur leende zich perfect tot het plaatsen van een tijdloze steel look glaswand met steel look kaderdeur.

Steel look glazen deuren en wanden zijn momenteel ontzettend ‘hot’, zowel in moderne huizen als karaktervolle oudere gebouwen.

Het geheel werd tot op de millimeter perfect uitgemeten met onze Proliner van Prodim International. Door gebruik te maken van dit digitaal meettoestel, is All-Glas Walschaerts in staat om aanzienlijk wat tijd te besparen tijdens het meten van uiterst moeilijke glasconstructies. Dankzij de nauwkeurigheid van de Proliner behoort kostbare materiaalverspilling door onnauwkeurige metingen tot het verleden.

De glaswand met glazen deur werd opgebouwd in aluminium profielen met kliklatten, een ultradun kaderprofiel en hydraulische scharnieren, allemaal in zwarte afwerking en transformeert deze prachtige ruimte in een comfortabele, stijlvolle en functionele werkomgeving. Het extra helder en geluidswerend interieurglas zorgt voor een maximum aan licht en een minimum aan geluid. Dit komt allemaal het werkcomfort ten goede.

Ook op zoek naar een glaswand, een glazen deur, een steel look deur of ander interieurglas? Dan ben je bij All-Glas Walschaerts aan het juiste adres. Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.

  • Klant

    IMMOVOS

  • Type

    Interieurglas - steel look glaswand - aluminium kader met glazen deur

  • Locatie

    Mechelen

Allglas Walschaerts

Gestellei 34
2820 Bonheiden

Tel: 015 20 46 03
Fax: 015 20 03 02

info@allglas.be

Openingsuren

maandag tem. donderdag
8u – 12u en 13u – 17u30
vrijdag
8u – 12u en 13u – 16u (afhalingen tot 17u)
zater- zon- en feestdagen
gesloten