Glas vervangen

Herstellen van glas

Dikwijls is het moeilijk de geschikte persoon op het juiste moment te vinden, vooral als het snel moet gaan.  In geval van inbraak, vandalisme of glasbreuk kan u op ons rekenen. Omdat al onze snij- en afwerkingen in eigen atelier gebeuren kunnen wij binnen de kortst mogelijke termijn uw woning of handelszaak weer wind- en waterdicht maken.

Vervangen van glas

Vandaag de dag spreekt men steeds meer en meer over isoleren. De eisen bij nieuwbouw en verbouwing worden steeds strenger. Ook voor uw bestaande woning en comfort is het interessant om te isoleren. Vaak denkt men dan aan vervangen van ramen, maar wanneer de ramen nog goed zijn, kan men ook alleen het glas gaan vervangen.

Tegen 2020 moeten de ramen van alle woningen (dus ook huurwoningen) minstens dubbel glas hebben. Eigenaars die het meteen beter doen en hoogrendementsglas plaatsen kunnen onder bepaalde voorwaarden zelfs een premie krijgen.

Aarzel dus niet en contacteer Allglas Walschaerts voor het vervangen van uw enkel glas of dubbel glas naar hoogrendementsglas. Mag het in de zomer wat frisser zijn in huis? Vraag ons zeker ook naar onze zonwerende beglazing.

Info aanvragen