glaswerken-allglas-walschaerts-bonheiden-06glaswerken-allglas-walschaerts-mechelen-04glaswerken-allglas-walschaerts-mechelen-01glaswerken-allglas-walschaerts-mechelen-02glaswerken-allglas-walschaerts-mechelen-03glaswerken-allglas-walschaerts-mechelen-05

Gespecialiseerd glaskraanwerk

Allglas Walschaerts: dé specialist in glaskraanwerk

Glaswerken Allglas Walschaerts heeft zich de laatste jaren vooral gespecialiseerd in glaskraanwerk voor het plaatsen van zware volumes, bereiken van moeilijke locaties en overbruggen van grotere afstanden. Hiervoor beschikken wij over verschillende kranen en glaszuigers.

Ons machinepark voldoet aan de strenge technische vereisten en beschikt steeds over de nodige keuringen. Dit gespecialiseerd kraanwerk voor glas kunnen wij ook in onderaanneming uitvoeren.

Autolaadkraan HIAB XS 622 E-7 HiPro met Jib 150X-4

Groot bereik en toch uiterst nauwkeurig glas plaatsen. Met zijn robuust armsysteem en soepele besturing staat de autolaadkraan HIAB XS 622 HiPro garant voor grote reikwijdte gecombineerd met uiterste precisie. Voorzien van 7 hydraulische uitschuifdelen kan deze XS 622 een afstand van 18 meter overbruggen. Door de XS 622 te combineren met de Jib 150X worden ook 'ontoegankelijke' plaatsen toegankelijk. De totale horizontale reikwijdte komt daarmee op 26 meter. Naast puur bereik kan de Jib 150X in een hoek van 25° omhoog worden gezet.

Technische gegevens

Autolaadkraan ATLAS 190.2 E A5 + Jib Z3

Dankzij zijn vooruitstevende en efficiënte technologie zorgt de ATLAS 190.2 E autolaadkraan voor meer flexibiliteit en productiviteit bij het plaatsen van glas. Deze E-serie is uitgerust met een uitgebreid pakket aan comfort en veiligheid waardoor efficiëntie en focus op het werk zijn sterkste troef zijn. De uiterst nauwkeurige afstandsbediening zorgt voor een ongeziene precisie. De ATLAS 190.2 E, die voorzien is van 5 hydraulische uitschuifdelen kan een afstand van 15 meter overbruggen. Combineren we de ATLAS 190.2 E met de Jib Z3, dan behaalt deze kraan een totale horizontale reikwijdte van 22 meter.

Technische gegevens

Minikraan VAN BOUWEL Asterix 6510/3S2

De Asterix minikraan of 'spider kraan' is vrij klein van gestalte maar groot als het neer komt op hefvermogen. Deze minikraan op rupsbanden is speciaal ontworpen om zich door smalle doorgangen of over moeilijk berijdbare ondergrond te verplaatsen. Zijn veelzijdigheid maakt deze minikraan uitermate geschikt voor het plaatsen van glas op moeilijk bereikbare plaatsen. De maximale hydraulische reikwijdte is horizontaal 11.7 meter en verticaal 13.3 meter. Met het mechanisch verlengstuk wordt dit horizontaal 12.7 meter en verticaal 14.3 meter.

Technische gegevens

Glaslift WIENOLD GML800+ /15

De WIENOLD GML800+ /15 is een uiterst compacte en lichtgewicht glas- en materiaallift. Deze manueel te bedienen glaslift heft tot 850 kg en dit tot op een hoogte van 4 meter. De soepele wielen zorgen voor een enorme wendbaarheid en gebruiksgemak. De 3 wentelsnelheden brengen met de nodige precisie de glaslift tot op gewenste hoogte. Deze WIENOLD GML800+ is heer en meester in het gewichtheffen op plaatsen waar een autolaadkraan of minikraan niet meer mogelijk zijn.

Technische gegevens

Hoogtewerken kunnen eveneens door ons opgelost worden.

Contacteer ons voor meer info

Gerealiseerde projecten


Bekijk alle referenties