Superisolerende beglazing

Een glasheldere kijk op uw energieverbruik

De meeste warmte glipt uw woning buiten via de ramen. De energieprijzen blijven stijgen en de normeringen omtrent energiezuinig bouwen worden alsmaar strenger. Bij nieuwbouwprojecten en renovaties gaat men al snel op zoek naar manieren om optimaal van de opgewekte energie te genieten. Allglas Walschaerts is de ideale partner voor al uw superisolerende beglazing.

Hoogrendementsglas of superisolerend glas houdt tot 3 maal beter warmte tegen dan het klassieke dubbel glas en zelfs tot 5 maal beter dan enkel glas. Het hedendaags hoogrendementsglas bestaat uit 2 (dubbel glas) of 3 (drievoudig glas) glasbladen en is voorzien van een superisolerende coating op het glas en een thermische gasmix tussen het glas. Isolatieglas is speciaal ontworpen om de kou buiten en de warmte binnen te houden terwijl u nog steeds volop van het daglicht kan genieten door een hoge lichttransmissie.

Contacteer ons voor meer informatie en geniet binnenkort van het comfort dat uw woning verdient. Naast het ontvangen van een éénmalige premie voor het plaatsen van superisolerend glas, bespaart u ook maandelijks op uw energierekening en wint u levenslang aan comfort.