Superisolerende beglazing

Een glasheldere kijk op uw energieverbruik

De meeste warmte glipt uw woning buiten via de ramen. De energieprijzen blijven stijgen en de normeringen omtrent energiezuinig bouwen worden alsmaar strenger. Bij nieuwbouwprojecten en renovaties gaat men al snel op zoek naar manieren om optimaal van de opgewekte energie te genieten. Allglas Walschaerts is de ideale partner voor al uw superisolerende beglazing.

Hoogrendementsglas of superisolerend glas houdt tot 3 maal beter warmte tegen dan het klassieke dubbel glas en zelfs tot 5 maal beter dan enkel glas. Het hedendaags hoogrendementsglas bestaat uit 2 (dubbel glas) of 3 (drievoudig glas) glasbladen en is voorzien van een superisolerende coating op het glas en een thermische gasmix tussen het glas. Isolatieglas is speciaal ontworpen om de kou buiten en de warmte binnen te houden terwijl u nog steeds volop van het daglicht kan genieten door een hoge lichttransmissie.

All-Glas Walschaerts is dé partner voor al uw superisolerende beglazing

Plaatsen van hoogrendementsglas
All-Glas Walschaerts plaatst hoogrendementsglas voor zowel bedrijven, particulieren als buitenschrijnwerkers. Van kleine glasvolumes tot grote jumboruiten in nieuwbouw, renovatieprojecten, bestaande woningen als grote bouwprojecten en dit steeds met dezelfde professionele doch familiale aanpak.

Herstellen van isolatieglas
Glasbreuk na inbraak, door vandalisme, thermische breuk of glasbreuk is schering en inslag. Dikwijls is het moeilijk de geschikte persoon op het juiste moment te vinden. Vooral als het snel moet gaan. In geval van inbraak, vandalisme of glasbreuk kan u op ons rekenen. Wij maken uw woning of handelszaak binnen de kortst mogelijke termijn terug wind- en waterdicht maken.   

Vervangen van enkele of dubbele beglazing door hoogrendementsglas
De eisen bij nieuwbouw en verbouwing worden steeds strenger. Ook voor uw bestaande woning en comfort is het interessant om te isoleren. Vaak denkt men dan aan vervangen van ramen, maar wanneer de ramen nog goed zijn, kan men ook alleen het enkel of dubbel glas gaan vervangen. Tegen 2020 moeten de ramen van alle woningen (dus ook huurwoningen) minstens dubbel glas hebben. Eigenaars die het meteen beter doen en hoogrendementsglas plaatsen kunnen onder bepaalde voorwaarden zelfs een premie krijgen.

Contacteer ons voor meer informatie en geniet binnenkort van het comfort dat uw woning verdient. Naast het ontvangen van een éénmalige premie voor het plaatsen van superisolerend glas, bespaart u ook maandelijks op uw energierekening en wint u levenslang aan comfort.