Hoe houd ik mijn glazen douchewand proper?

Je zag ze zeker al op onze website of in brochures passeren, de douche met glazen douchewand. Sinds enkele jaren is de plastic douchecabine zo goed als verdwenen en vervangen door en douche met glazen douchewand en/of douchedeur. Maar hoe houd ik nu mijn glazen douchewand proper?

De glazen douchewand die blijft schitteren

Glazen douchewanden en douchedeuren zijn niet alleen onderhevig aan de kalk in het water, maar ook aan zeep, douchegel, shampoo en andere huidverzorgende producten. Al deze factoren zorgen ervoor dat uw glas na verloop van tijd een matte uitstraling krijgt. Om je glas dan opnieuw te laten schitteren, zijn intensieve schoonmaakbeurten noodzakelijk.

Gelukkig biedt Allglas Walschaerts de pasklare oplossing voor dit probleem: transparant glas met bijna onzichtbare onderhoudscoating speciaal ontwikkeld voor doucheruimtes en douchecabines. Deze permanente onderhoudscoating wordt tijdens de productie aangebracht op het glas en zorgt ervoor dat het glasoppervlak beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Dit maakt de onderhoudsbeurten een stuk éénvoudiger en zal uw glas er nooit wazig of dof uit gaan zien.

Droom jij ook van een glazen douchewand of douchecabine? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ik heb een glazen douchewand zonder permanente onderhoudscoating. Wat nu?

Geen paniek, ook daar heeft Allglas Walschaerts verschillende oplossingen voor. Wij bieden verschillende producten aan om zelf het glas te onderhouden. Deze producten bieden dezelfde bescherming als de permanente coating maar moeten op regelmatige tijdstippen terug aangebracht worden.

Een permanente coating op een reeds bestaande glazen douche? Ook daar kunnen wij bij helpen. De permanente coating wordt dankzij een specifieke behandeling met professionele apparatuur door onze diensten op de glazen wand aangebracht. Zo geniet ook uw reeds bestaande douchewand de beste zorgen.

Allglas Walschaerts

Gestellei 34
2820 Bonheiden

Tel: 015 20 46 03
Fax: 015 20 03 02

info@allglas.be

Openingsuren

maandag tem. donderdag
8u – 12u en 13u – 17u30
vrijdag
8u – 12u en 13u – 16u (afhalingen tot 17u)
zater- zon- en feestdagen
gesloten